История

Нашата дейност стартира преди 11 години през 2003 година, когато амбициозните ни идеи и категорична концепция, че трябва да правим нещата не просто добре, а по най-добрия за клиента начин, възприеха конкретна форма в лицето на  младият тогава екип от идейни и посветени на работата професионалисти.

В основата на дейността ни по онова време стоеше посредничеството между български и чуждестрани фирми, в посока, разширяване на пазарите и осигуряването на стоки за внос и износ. Тази идея се разви и днес ние предлагаме на нашите клиенти и партньори редица възможности за успешното развиване на техния бизнес и осигуряване на печеливши решения от регистрацията на тяхната дейност, през всички стъпки на данъчното и социално осигуряване и счетоводен документооборот, до осигуряване на проверени и надеждни партньорства в тяхната сфера на дейност. От позицията на времето можем смело да заявим, че опитът и професионализмът на нашия екип са нашата визитка, а успехите на нашите клиенти и партньори – най-добрата ни реклама!

През 2005 година разширихме кръга на нашите услуги с развиването и на счетоводна дейност. Така вече можем да предлагаме комплексна услуга за всяка прохождаща или успешна фирма в България.

През 2009 г. основахме и  познатата днес, със своите модерни и комплексни решения за счетоводството и бизнеса”БЕТА КОНСУЛТ”Наследник и проводник на доказан опит и професионализъм, свежи идеи и актуални решения и надежден партньор за всеки наш клиент!

    Започнете сега Вашето успешно, категорично и надеждно партньорство!

Очакваме Ви!