Софтуерни решения

Ние сме официален дистрибутор на програмните продукти на MICROINVEST компания специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на счетоводен и търговски софтуер и системи за управление на малки и средни предприятия. С MICROINVEST Вие получавате софтуерни решения за оптимизация на бизнес дейността си и повишаване ефективността на управленските процеси във Вашата фирма, тъй като вече успешно можете да автоматизирате всички дейности, свързани със следенето и контрола на стоки, валути, операции и документи. 

Освен самите продукти, ние Ви предлагаме:

  • обучение,
  • съдействие при изграждане на хардуерни връзки и др.,
  • възможност за създаване на отговаряща на Вашите конкретни нужди комбинация на софтуер, с подходящата хардуерна конфигурация, фискално устройство и други периферни устройства.

Продуктите позволяват обмен на данни от склад, фактурираща програма и други към счетоводство, като са съвместими и с много други счетоводни продукти, не само с тези на Микроинвест.

Счетоводните продукти Microinvest Делта Pro и Microinvest  ТРЗ и ЛС Pro са подходящи за работа в счетоводни къщи, одиторски кантори, финансови, застрахователни и консултантски компании, както и за всеки, който се нуждае от система за счетоводна и цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата.

С продуктите на MICROINVEST  Вие можете да изградите и поддържате цялостни POS системи за складове, магазини, супермаркети, ресторанти, бирарии, пицарии, кафета, барове, дискотеки, също и за обекти от развлекателния бизнес,  търговията с хранителни и нехранителни стоки.